Registrujte se a usnadněte si tak nákupy jogurtů. Získáte také přistup k našemu newsletteru, ve kterém
informujeme o Speciálech týdne, novinkách a akcích.
Obnovit heslo
Zadejte emailovou adresu, pod kterou jste se registrovali.
Odesláno
Na email jsme $$email$$ vám odeslali odkaz pro resetování hesla.
Hotovo!
Registraci dokončíte aktivací účtu pomocí odkazu, který jsme právě poslali na vaši emailovou adresu $$email$$
UPOZORNĚNÍ: Na úterý 30.7. a středu 31.7. máme výrobní kapacity pro ROZVOZ plně vyčerpané. Nové objednávky budeme doručovat v následujících dnech. Děkujeme :-)
Legendární Horalku známe snad všichni! Spojení čokolády, arašídového másla a tradiční Horalky.
Speciál Horalka
149 Kč
2 prodejny v Praze
Doručíme chlazeným kurýrem po ČR
Koupíte i na
Nutriční hodnoty
Bílkoviny
9.14 g
Tuky
16.62 g
Sacharidy
14.08 g
Kalorie
241.15 kcal
Vláknina
1.33 g
Cukry
10.36 g
Bílkoviny
31.08 g
Tuky
56.5 g
Sacharidy
47.89 g
Kalorie
819.9 kcal
Vláknina
4.52 g
Cukry
35.23 g
Více hodnot
Ingredience
Smetanový jogurt
Arašídový krém
Čokoládový protein
Čokoládová poleva
Čokoládové kousky (mléčné) 1/2 porce
Arašídy
Horalka
Trvanlivost
Nejméně 4 dny od doručení
Skladujte při teplotě 4-8 °C
Alergeny
Mléko, Arašídy, Sójové boby, Obiloviny obsahující lepek, Oříšky
Kdy a kam doručujeme
Často se nás ptáte
Jakou mají jogurty trvanlivost?
Jogurty vydrží při skladování 4-8°C nejméně 4 dny od doručení/zakoupení.
Můžu přijít i bez objednávky?
Ano, ale nemůžeme nikdy garantovat, že budeme mít vše, na co zrovna budete mít chuť. Proto, obzvlášť u větších objednávek, doporučujeme objednávku.
Jsou skleničky nějak zálohované?
Momentálně nejsou, po zakoupení jogurtů jsou skleničky Vaše. V rámci recyklace je ale od Vás rádi vezmeme zpět, pokud pro ně nemáte uplatnění.
Doručujete i do našeho města?
Jezdíme chlazeným kurýrem po takřka celé ČR (vyjma okresu Jeseník a některých příhraničních oblastí). Kdy jezdíme do Vašeho kraje a další informace k dopravě na stránce Doprava a platba.
Děláte i jogurty bez laktózy?
Ano, jen je potřeba si jogurt Sestavit a zvolit sójový základ.